Kinderbrillen te koop in de omgeving van Tilburg, Oisterwijk en UdenhoutOnze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling, met meer dan honderd verschillende modellen. Er is dus genoeg keus voor uw zoon of dochter.

Maar niet alleen voor monturen bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor glazen. Wij werken met de nieuwste technieken waardoor onze kinderbrillen glazen extra vlak en dun geslepen worden. Daarnaast wordt de vergroting (plusglazen) en de verkleining (minglazen) van de ogen tot een minimum beperkt.

Lenzen voor kinderen

Voor kinderen zijn contactlenzen net zo veilig en comfortabel als voor volwassenen. Voor de meeste kinderen vanaf een jaar of acht zijn contactlenzen prima geschikt. Hij of zij hoeft daarvoor niet eerst naar de oogarts. Dat er gewacht moet worden met het dragen van contactlenzen, tot een kind zestien is, is inmiddels achterhaald. Belangrijk is een goede motivatie en dat het kind zorgvuldig met de contactlenzen kan omgaan en kan onderhouden.

Bij kinderen is de eerste lenskeuze zachte daglenzen. Ideaal met spelen, ravotten, sporten en zwemmen. Daglenzen worden dagelijks vervangen en zijn daardoor erg makkelijk in gebruik, zeer hygiënisch en eveneens prima geschikt tijdens sporten en onder stoffige omstandigheden.

De contactlensspecialist van Bersselaar Oogzorg staat voor u klaar om de contactlenzen te vinden die het best passen bij uw kind(eren). Kom gerust langs of maak een afspraak!

Wij adviseren u graag!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Laat uw ogen testen en ontvang vrijblijvend stijladvies.